Debutant Afellay slikt nederlaag met Stoke City

Ger
1 augustus 2015, 17:30

Ibrahim Afellay heeft zijn debuut voor Stoke City met een nederlaag afgesloten. De Engelse club ging in een oefenwedstrijd met 2-1 onderuit tegen FC Köln. Naast Afellay had manager Mark Hughes ook Erik Pieters en Marco van Ginkel opgenomen in zijn basiself.

FC Köln kwam op slag van rust op voorsprong via Anthony Modeste. Stoke City leek door een treffer van Peter Odemwingie nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar Yannick Gerhardt bezorgde de Duitsers in de slotfase alsnog de volle buit. Afellay deed in totaal een uur mee. De aanvallende middenvelder verkoos Stoke City deze transferperiode boven zijn oude club PSV. Hij stond tot deze zomer onder contract bij FC Barcelona, maar kwam al een tijdje niet meer aan bod in Catalonië.

Paul Verhaegh boekte met FC Augsburg een ruime zege in een oefenwedstrijd tegen Toulouse: 5-0. De Nederlandse aanvoerder zorgde vanaf de penaltystip voor de openingsgoal. Alex Esswein, Dominik Kohr en invaller Raúl Bobadilla (2) maakten de andere doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen