Paris SG zonder moeite langs Lyon in Supercup

1 augustus 2015, 23:04

Paris Saint Germain heeft de concurrentie al in de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen duidelijk gemaakt dat zij van goeden huize zal moeten komen, als zij de club uit de Franse hoofdstad wil verslaan. Paris SG schreef zaterdag in het Canadese Montreal zonder problemen de nationale Supercup op haar naam. Olympique Lyon werd met 2-0 verslagen.

Met Paris Saint Germain en Olympique Lyon stonden de nummers één en twee van het afgelopen seizoen in de Ligue 1 tegenover elkaar. Paris SG eigende zich namelijk ook de winst van de beide bekertoernooien van Frankrijk toe. De ploeg van coach Laurent Blanc stond tegen Lyon al binnen zeventien minuten met 2-0 voor, door doelpunten van Serge Aurier en Edinson Cavani.

Aurier kopte in de elfde minuut raak na een harde voorzet van David Luiz, na een vrije trap. Zes minuten later stond de doelpuntenmaker met een fraaie pass aan de basis van de 2-0. Aurier bezorgde het leder bij Zlatan Ibrahimovic, wiens inzet nog werd gekeerd door Lyon-keeper Anthony Lopes, maar in de rebound maakte Cavani het alsnog af.

Paris SG bleef daarna de betere ploeg en omdat Lyon aanvallend gezien weinig indruk maakte, kwam de winst van de Parijzenaars geen moment in gevaar. Lyon speelde de laatste 25 minuten overigens met tien man, Maxime Gonalons kreeg voor een overtreding op Ibrahimovic direct rood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen