Van Bronckhorst: "Volgende week staan we er"

1 augustus 2015, 23:19

Na oefennederlagen tegen VVV Venlo (2-1) en Southampton (0-3) ging Feyenoord zaterdag ook vriendschappelijk onderuit tegen Olympiakos. Desondanks maakt coach Giovanni van Bronckhorst zich nog geen zorgen, zo liet de oefenmeester na het 1-3 verlies in De Kuip weten. Feyenoord opent de Eredivisie volgende week zaterdag thuis tegen FC Utrecht.

"Dan gaat het voor ons echt beginnen en worden de punten verdeeld. We hebben nog een week om ons voor te bereiden op die wedstrijd. Tegen FC Utrecht zullen we er staan", aldus Van Bronckhorst op de officiële website van Feyenoord. De Rotterdammers stonden bij rust al met 0-3 achter. "We maakten dezelfde fouten als vorige week tegen Southampton. Door die fouten werd Olympiakos gevaarlijk en kon het ook tot scoren komen. Je weet dat bij dit soort tegenstanders een kans ook een goal is. Wij kwamen in die fase niet goed in ons eigen spel. De tweede helft hebben we het beter gedaan, minder kansen weggegeven en zelf nog een verdiende goal gemaakt."

Van Bronckhorst omschrijft de ontmoeting met Olympiakos als een harde les voor zijn elftal. "Dat is jammer in deze fase van de voorbereiding, zeker omdat we vorige week ook verloren. Aan de andere kant hebben we er bewust voor gekozen om te oefenen tegen topploegen. We hebben nu nog een week tot de start van de competitie. We gaan er alles aan doen om die thuis tegen FC Utrecht goed te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen