Vd Wiel: "Ik wil blijven, maar PSG wil dat ik vertrek"

2 augustus 2015, 09:11

Het is nog maar de vraag of Gregory van der Wiel komend seizoen nog in het shirt van Paris Saint Germain zal spelen. De Nederlandse rechtsachter ontbrak zaterdag op het wedstrijdformulier bij het duel om de Franse Supercup en lijk niet veel perspectief meer te hebben in het Parc des Princes.

In gesprek met Le Parisien lukte het de 27-jarige Van der Wiel niet echt om zijn teleurstelling te verbergen. Hij weet niet waarom hij niet tot de selectie behoorde voor het Supercup-duel met Olympique Lyon (2-0 winst). "Ik wil graag bij PSG blijven, maar de club wil me laten gaan", sprak de international van Oranje daarom.

Van der Wiel moet de Ivoriaan Serge Aurier voor zich dulden in de hiërarchie. Omdat onze landgenoot nog één seizoen onder contract staan in Parijs, lijkt een vertrek een prima optie te zijn voor beide partijen. Het lijkt er dan ook op dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola aan de slag gaat om een nieuwe club voor de voormalig Ajacied te vinden.

In september 2012 werd Van der Wiel de transfer van Ajax naar PSG, waarvoor hij tot dusver tot 105 officiële optredens kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen