Robben scoort, maar verliest: "Zwaar teleurgesteld"

2 augustus 2015, 09:31

Arjen Robben maakte zaterdagavond zijn rentree na een spierblessure, in het duel om de Duitse Supercup met VfL Wolfsburg. De Nederlandse sterspeler wist zijn comeback op te luisteren met een doelpunt en leek zich lange tijd tot matchwinner te kronen, maar de tegenstander wist dankzij een late treffer het tij te keren.

Nicklas Bendtner, de vervanger van de gewisselde Bas Dost, schoot Wolfsburg in de 89ste minuut langszij. Daarna werd een misser van Xabi Alonso vanaf elf meter Bayern fataal. "Ik ben zwaar teleurgesteld", zegt Robben na de wedstrijd om de Supercup. "Dit hoort bij voetbal, je ziet wel weer dat alles zomaar in één minuut kan veranderen", voegt hij toe.

De nederlaag tegen Wolfsburg geeft aan dat er nog genoeg werk aan de winkel is voor Bayern, dat het vorige seizoen niet al te best afsloot. "We moeten nu heel kritisch naar onszelf kijken, we hadden het namelijk veel eerder moeten afmaken. We creëerden veel kansen en bij een 2-0 stand was het gespeeld geweest", verzucht Robben.

Bayern trapt het Bundesliga-seizoen op vrijdag 14 augustus af met een thuiswedstrijd tegen Hamburger SV.