Van Eijden: "Nog niets gehoord over aflopend contract"

2 augustus 2015, 10:04

NEC speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Levante UD en heeft het slotstuk van de oefencampagne nu achter de rug. De Nijmegenaren, die afgelopen seizoen overtuigend kampioen werden in de Jupiler League en daardoor teruggekeerd zijn in de Eredivisie, kunnen zich volledig richten op de seizoenoverture tegen Excelsior (thuis).

"We hebben sowieso een goede voorbereiding gehad en daar gaan we vanaf volgende week op afgerekend worden", zegt aanvoerder Rens van Eijden op de officiële website van NEC. "We willen de goede lijn van vorig jaar natuurlijk graag doortrekken. Maar sowieso is een goed begin van de competitie een must en Excelsior een belangrijke tegenstander, zeker thuis. Het zou zomaar een concurrent kunnen zijn en dan moet je goed starten. Kijkende naar waar de club vandaan komt, richten we ons namelijk eerst op handhaving, dus dan zijn dit al belangrijke momenten richting de rest van het seizoen."

Voor Van Eijden wordt het alweer seizoen nummer zeven in Nijmeegse dienst. De centrumverdediger denkt niet dat hij deze zomer nog zal vertrekken. "Er speelt niets voor mezelf. Ik ga er vanuit dat ik de rest van het seizoen blijf. Over m'n aflopende contract heb ik nog niets gehoord, maar ik kan wel bijna met zekerheid zeggen dat ik dat in ieder geval uitdien. Ik heb hier de zekerheid gekregen waar ik zelf voor heb gekozen, heb het hier ook prima naar m'n zin, dus ik kan met een tevreden gevoel m'n zevende jaar ingaan. Als ik hier niet op mijn plek had gezeten, was ik namelijk allang weggeweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen