Ronaldo: "Dacht niet dat ik talent had om prof te worden"

2 augustus 2015, 11:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo is al een tijdje een van de beste voetballers van de wereld, maar de Portugese superster dacht vroeger nooit dat hij het in zich had om een profvoetballer te worden. Dat heeft de vedette van Real Madrid in een interview met Herbalife toegegeven.

Ronaldo, opgegroeid op de Portugese eilandengroep Madeira, had nooit durven dromen van een carrière als professioneel voetballer. "Ik speelde voetbal voor mijn plezier, zonder dat ik dacht dat ik talent had", aldus de drievoudig winnaar van de Gouden Bal. "Ik weet nog dat ik altijd op straat voetbalde en dat mijn vader aan me vroeg 'waarom kom je niet naar de club waar ik als jeugdtrainer werk?'. Dat vond ik wel een prima idee."

"Ik begon daar te trainen en vond het mooi om onderdeel te zijn van een team", vervolgt Ronaldo. "Ik dacht nooit dat ik het in me had om later voor clubs als Manchester United, Real Madrid en Sporting Lissabon te spelen. Ik keek op een gegeven moment wel naar de WK's en toen begon ik te dromen van een loopbaan als prof."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen