Van Gaal wil creatieve aanvaller met snelheid bij ManU

2 augustus 2015, 14:25

Manchester United smeet deze zomer al met miljoenen euro's, maar manager Louis van Gaal hoopt dat zijn club nog niet uitgewinkeld is. De Nederlandse oefenmeester zegt te hopen op de komst van een creatieve aanvaller met snelheid. Mogelijk doelt hij hierbij op Pedro, die al een tijdje in verband gebracht wordt met de Engelse voetbalgrootmacht.

"We kunnen de titel alleen winnen als we spelers met snelheid en creativiteit kopen. We moeten onze selectie op die manier verbeteren", zegt Van Gaal in de Engelse media. Vermeend Man United-target Pedro heeft een afkoopsom van ruim 31 miljoen euro in zijn contract bij FC Barcelona staan. Omdat Angel Di Maria op het punt staat om voor ruim 65 miljoen euro naar Paris Saint Germain te gaan, kan Man United wellicht het vrijgekomen geld investeren in Pedro.

Van Gaal noemt een aantal voorbeelden van spelers met de eigenschappen die hij zoekt. "Barcelona heeft Neymar, Lionel Messi en Pedro. Bayern München heeft Franck Ribéry, Arjen Robben en Thomas Müller. Chelsea heeft Eden Hazard, Willian en Oscar. Dát zijn spelers met snelheid en creativiteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen