PSV houdt Guardado, Lestienne en Pereiro op bank

2 augustus 2015, 17:18   Bijgewerkt: 2 augustus 2015, 20:14

Andrés Guardado begint op de bank bij PSV in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De Mexicaan keerde vrijdag terug op het trainingsveld in Eindhoven, nadat hij de weken daarvoor met de nationale ploeg deelgenomen had aan de Gold Cup. Hoewel hij fit is, kiest coach Phillip Cocu ervoor om de routinier nog even wat rust te geven. Ook aanwinsten Maxime Lestienne en Gastón Pereiro beginnen op de bank.

PSV start met dezelfde elf spelers als afgelopen weekend tegen Valencia, in de laatste oefenwedstrijd van de zomer. Nicolas Isimat-Mirin vormt met Jeffrey Bruma het hart van de defensie, links achterin vervangt Simon Poulsen de geblesseerde Jetro Willems. Nieuwkomer Davy Pröpper vormt een middenveld met Jorrit Hendrix en Adam Maher, de voorhoede wordt gevormd door Luciano Narsingh, Luuk de Jong en Jürgen Locadia.

Bij FC Groningen verschijnt linkervleugelverdediger Abel Tamata, overgekomen van PSV, aan de aftrap. Ook Eric Botteghin heeft, ondanks interesse van enkele buitenlandse clubs en Feyenoord, gewoon een basisplaats. Naast Tamata start met Bryan Linssen nog een zomeraankoop in de basis, de van PEC Zwolle overgekomen middenvelder Jesper Drost begint op de reservebank. In de spits bij FC Groningen staat Michael de Leeuw.

De wedstrijd tussen PSV en FC Groningen in de Amsterdam ArenA begint om 18.00 uur.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat, Poulsen; Hendrix, Pröpper en Maher; Narsingh, De Jong en Locadia

FC Groningen: Padt; Tamata, Botteghin, Hateboer, Hiariej; Tibbling, Lindgren, Rusnak; Antonia, De Leeuw, Linssen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen