Mourinho: "Beste team heeft verloren, meest defensieve won"

2 augustus 2015, 19:03

Chelsea-manager José Mourinho feliciteerde na afloop elke speler van Arsenal persoonlijk met het winnen van de Community Shield. Arsenal was zondag op Wembley in de strijd om de Engelse Supercup met 1-0 te sterk voor Chelsea, al doet de uitslag volgens Mourinho geen recht aan de verhoudingen op het veld.

"Het beste team heeft verloren en de meest defensieve ploeg heeft gewonnen", zei Mourinho na afloop op de persconferentie. Arsenal won door een goal van Alex Oxlade-Chamberlain in de 24ste minuut van Chelsea. De ploeg van Mourinho drong, zeker na rust, wel meer aan dan Arsenal. Maar behoudens een mogelijkheid van Eden Hazard na ruim een uur spelen kregen de Londenaren amper grote kansen.

Mourinho liet tevens weten dat hij medailles voor tweede plaatsen niet bewaart en deze daarom heeft weggegooid naar een Arsenal-fan. De oefenmeester kon tijdens de Community Shield niet beschikken over Diego Costa. Of de Spaanse spits volgende week wel kan spelen in de Premier League-opener tegen Swansea City, weet Mourinho nog niet. "Maar als Diego niet kan spelen, dan ben ik blij met de aanvallers die er wel zijn", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen