'Nummer 99' Olaitan: "Zie mezelf graag bij FC Twente"

2 augustus 2015, 23:35

Michael Olaitan kan terugkijken op een uitstekend debuut in het shirt van FC Twente. De 22-jarige aanvaller uit Nigeria, voor dit seizoen gehuurd van Olympiakos, hielp zijn ploeg zondag met een late treffer aan een 1-1 gelijkspel in de oefenwedstrijd tegen Schalke 04.

"Het was een goede wedstrijd en een duel dat ons helpt in het proces om ons klaar te stomen voor de start van de competitie. Ik zie mezelf graag in dit team spelen", zegt Olaitan op de clubwebsite. "Op deze manier heb ik aan mijn teamgenoten kunnen wennen. We hebben een goed resultaat geboekt tegen een grote ploeg, maar we moeten wel hard blijven werken."

Olaitan speelt, opvallend genoeg, met rugnummer 99. Hij legt uit: "Drie jaar geleden was er een bekende speler bij mijn club Veria FC die dit nummer droeg. Hij besloot toen te stoppen en is directeur geworden. Iedereen vond dat het nummer te veel druk met zich mee zou brengen. Toen heb ik tegen hem gezegd dat ik zijn nummer zou dragen en zijn doelpuntenrecord zou verbreken. Dat is mij ook gelukt. Sindsdien is het mijn geluksnummer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen