Spanning bij Ajax: "Het is de week van de waarheid"

3 augustus 2015, 09:15

Er is een spannende week aangebroken voor Ajax, dat zich komende dinsdag ten koste van Rapid Wien kan plaatsen voor de play-offs van de Champions League. "Het is de week van de waarheid", weet Nemanja Gudelj, die vorig week in Wenen zijn officiële debuut maakte voor zijn nieuwe werkgever.

"Tegen Rapid Wien moeten we de toon zetten voor een mooi seizoen en ons - na de 2-2 in Wenen - in elk geval verzekeren van de groepsfase van de Europa League. Al blijft de Champions League ons ultieme doel. En zondag wacht AZ", zegt Gudelj in De Telegraaf over de belangrijke week van Ajax. De middenvelder denkt dat een goede generale voor een sterke repetitie zal staan. "Het is een voetbalwijsheid dat elk duel van invloed is op het volgende. Tegen Rapid willen we de toon zetten voor een mooi en goed seizoen."

Gudelj is content met zijn debuut voor Ajax, maar vindt dat het nog beter kan. "Laat ik vooropstellen dat het om het team gaat en niet om Nemanja Gudelj, dus overheerste het slechte gevoel. Over mijn optreden dacht ik redelijk tevreden te kunnen zijn en dat beeld werd wel bevestigd toen ik de hele wedstrijd nog eens terugkeek", aldus de Serviër. "Ik veroverde veel ballen die ertussen vielen, maar vind wel dat ik nog nadrukkelijker aanwezig moet zijn. Uiteindelijk mag ik geen één duel verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen