Advertorial: mis ook op vakantie geen transfer of doelpunt

3 augustus 2015, 11:30

Het is augustus, traditioneel de maand waarin het allemaal weer gaat beginnen! De Eredivisie, de Jupiler League, de grote buitenlandse competities; overal gaat de bal weer rollen. Bovendien staan de laatste voorrondes van de Champions League en Europa League op het programma en draait de transfermarkt op volle toeren. Redt Ajax het tegen Rapid Wien? Wat doen AZ en Vitesse in de Europa League? Haalt je favoriete club nog die ene versterking binnen?

Het is, kortom, een periode waarin je als voetballiefhebber het liefst helemaal niets mist. Maar de kans is groot dat jij in het buitenland zit voor een vakantie. Hoe ga je dat doen?

Natuurlijk, het belangrijkste: download de app, of gebruik de mobiele versie, van FCUpdate.nl. Hier kan je al het laatste voetbalnieuws, een overzicht van alle transfers en de uitslagen van binnen- en buitenlandse competities checken. Wil je ook beeld erbij, dan kan je via de app van FOX Sports ook de hoogtepunten van de wedstrijden terugkijken. En wil je een overzicht van de standen in alle competities ter wereld, raadpleeg dan de app van Livescore.com. En als je dan toch bezig bent, kijk dan via WeerOnline ook even hoe de weersverwachting is op jouw vakantiebestemming.

Je hoeft dus helemaal niets te missen, maar ben je bang voor een hoge telefoonrekening? Dat hoeft tegenwoordig niet meer. Zo kan je bij Vodafone in 43 landen al voor twee euro per dag gebruik maken van mobiel internet! We zijn het tegenwoordig zo gewend: even de mobiel erbij pakken om een app te versturen, onze e-mail te checken, op Facebook en Twitter te kijken en het laatste nieuws door te nemen. Maar zodra we de grens over gaan gaat de dataroaming uit, uit angst voor hoge kosten. Maar mobiel internetten in het buitenland hoeft niet meer duur te zijn. Voor twee euro per dag heb je al een Alles-in-1 op reis bundel, waarvoor je honderd minuten kunt bellen en gebeld kunt worden, honderd sms-jes kunt versturen én honderd MB data krijgt. De ervaring leert dat dit voor 97 procent van de klanten ruim voldoende is om het dagelijks gebruik van hun smartphone op vakantie te coveren.

De rest van deze zomer kan het dus gewoon: in het buitenland op vakantie zijn en tegelijk niets missen van de start van het voetbalseizoen. En als jij lekker in de zon zit en je vrienden in Nederland in de regen, kan je meteen even het thuisfront jaloers maken door een stoere foto te delen via Facebook en Instagram!

Klant van Vodafone worden? Op de site van Vodafone krijg je advies op maat!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen