Liverpool tijdje zonder Allen, Arsenal mist Wilshere

2 september 2015, 19:50

Joe Allen maakte zondag zijn opwachting in het oefenduel van Liverpool met Swindon Town, maar moest de strijd al snel staken wegens een hamstringblessure. De 25-jarige middenvelder zal een tijdje uit de roulatie liggen. Maandag wordt in een scan duidelijk hoe lang dat ongeveer zeer zal zijn. "Het ziet er niet goed uit", zegt Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Door de blessure mist Allen wellicht niet alleen de seizoenstart met Liverpool, maar ook de EK-kwalificatiewedstrijden van volgende maand met Wales. Hoewel de middenvelder geschorst is voor de interland tegen Cyprus op 3 september, is hij wel speelgerichtigd voor de interland tegen Israel van drie lagen later.

Ondertussen ondervindt ook Arsenal-middenvelder Jack Wilshere hinder van fysieke klachten. Hij lijkt de Premier League-ouverture tegen West Ham United te moeten missen door een enkelblessure, die hij zaterdag tijdens de training heeft opgelopen. De 23-jarige Wilshere ontbrak wegens de kwetsuur in het duel om het Community Shield met Chelsea (1-0 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen