Cillessen: "Hoef me niet druk te maken om Man United"

3 augustus 2015, 15:41

In de wereld van de transfergeruchten is het de laatste dagen relatief rustig rond Jasper Cillessen, maar de doelman van Ajax werd deze zomer al veelvuldig in verband gebracht met Manchester United. Op de persconferentie in aanloop naar de return tegen Rapid Wien in de derde voorronde van de Champions League werd de goalie van Oranje gevraagd naar de interesse van de club van manager Louis van Gaal.

Cillessen reageerde tamelijk kalm toen hij naar de belangstelling van Man United gevraagd werd. "Ik ben op dit moment alleen met de wedstrijd tegen Rapid bezig en kan niets met deze berichten. Zolang ik niets hoor van mijn management hoef ik me ook niet druk te maken. Ik heb het bovendien fantastisch naar mijn zin bij Ajax, waarmee ik morgen de volgende voorronde van de Champions League ga halen", stelt de Groesbeker vol vertrouwen.

De kuitklachten waar Cillessen de afgelopen weken door gehinderd werd zijn verdwenen. Met Ajax moet hij na een 2-2 gelijkspel in Wenen stand zien te houden. "Vorige week hadden we bij rust eigenlijk met 0-4 of 0-5 voor moeten staan. We moeten morgen gewoon zorgen dat we de nul houden, dan zijn we door. We willen heel graag opnieuw de Champions League in", besluit de keeper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen