QPR-manager Ramsey: "Fer vertrekt waarschijnlijk"

3 augustus 2015, 15:49

De kans dat Leroy Fer deze zomer bij Queens Park Rangers zal blijven lijkt heel klein te zijn. De Nederlandse middenvelder wordt begeerd door meerdere clubs en manager Chris Ramsey heeft toegegeven dat het een moeilijk verhaal wordt om hem aan boord te houden. Hetzelfde geldt voor Charlie Austin, die vorig seizoen clubtopscorer wist te worden.

Zowel Fer als Austin liet de vriendschappelijke wedstrijd van zondag tegen Atalanta Bergamo (1-1) aan zich voorbij gedaan. Beide spelers staan op de nominatie om Loftus Road te verlaten, na de degradatie naar het Championship. "Er is veel interesse in het tweetal. Gezien de financiële situatie zullen de spelers waarschijnlijk vertrekken bij het juiste bod", zegt Ramsey bij BBC London.

De 25-jarige Fer werd vorig seizoen voor meer dan tien miljoen euro overgenomen van Norwich City, waarmee hij eveneens degradeerde uit de Premier League. Naar verluidt is PSV geïnteresseerd in de Oranje-international, maar ook het Sunderland van manager Dick Advocaat zou zijn komst wel zien zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen