Boëtius: "Iedereen bij Basel leek op mij te wachten"

Ger
4 augustus 2015, 00:09

Jean-Paul Boëtius heeft zich voor vier jaar verbonden aan FC Basel. De aanvaller hoopt zijn loopbaan bij de Zwitserse kampioen een nieuwe impuls te kunnen geven. Bij zijn oude club Feyenoord was hij na een flitsende start ver teruggevallen.

De 21-jarige Boëtius steekt na zijn transfer naar FC Basel uitstekend in zijn vel. "Ik voel me geweldig. Ik kan niet wachten om dit shirt in een officiële wedstrijd te gaan dragen", zegt de vleugelspeler op de website van FC Basel. "Ik ben een ambitieuze jongen en wil graag speelminuten maken. Het voelde alsof iedereen bij Basel op mij zat te wachten. Ik voelde dat ze mij graag in hun familie wilden opnemen. Ik wil het vertrouwen graag terugbetalen door de fans te vermaken, assists te geven en doelpunten te maken. Ik heb in het verleden twee keer tegenover Basel gestaan en beide wedstrijden verloren. Het is een uitstekende club en al jaren de sterkste van Zwitserland."

Boëtius gaat bij Basel met het opvallende rugnummer 77 voetballen. "Ik speel graag met nummer 7, maar dat shirt was al vergeven aan Luca Zuffi. De 7 brengt me normaal gesproken geluk, hopelijk krijg ik met dit nummer nu een dubbele portie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen