Feyenoord verduidelijkt boycot: "Onjuiste publicaties"

4 augustus 2015, 08:25

In een verklaring op de eigen website geeft Feyenoord tekst en uitleg bij het opmerkelijke besluit om niet langer te werken met VI-journalist Martijn Krabbendam. De Rotterdamse club laat weten dat spelers en bestuursleden los van elkaar tot de conclusie kwamen dat er geen samenwerking meer mogelijk was.

Feyenoord meldt dat het tot dit besluit kwam 'na schendingen van afspraken en onjuiste publicaties in het tijdschrift VI, op de website van VI, via diens Twitter-account en tijdens media-optredens'. Krabbendam is nog wel welkom bij wedstrijden en trainingen, maar spelers en directie staan hem niet langer te woord.

Krabbendam was al jaren de vaste 'clubwatcher' van Feyenoord bij VI. Zelf vertelde hij maandag bij FC Afkicken over zijn problemen met de club. "Wat mij verweten wordt, is dat ik één keer slordig ben geweest in de aanpassingen van een interview. Die dingen worden van te voren altijd gelezen door de club en dan moeten er wat wijzigingen worden doorgevoerd. Eén andere keer heb ik een verkeerd citaat hergebruikt. Het is gebeurd en daar ben ik verantwoordelijk voor. Ik heb ook twee keer een interview niet na laten lezen en daarmee heb ik het mediaprotocol geschonden. Voor hen is dat aanleiding om dan alle banden te verbreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen