Afgelasting nummer twee: Heerenveen-De Graafschap

4 augustus 2015, 13:06

In navolging van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en SC Cambuur (zaterdag) is ook het duel tussen sc Heerenveen en De Graafschap afgelast wegens de aangekondigde politieacties. Zowel De Graafschap als Heerenveen heeft de afgelasting dinsdagmiddag via de officiële kanalen bevestigd.

Burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen heeft het eredivisieduel verboden in verband met de geplande politiestaking van komend weekend. Het betekent dat de eerste speelronde van de Eredivisie later zal beginnen dan aanvankelijk gepland was. Het treffen tussen Heerenveen en De Graafschap was namelijk de seizoensouverture in de Nederlandse competitie.

Het is nog niet duidelijk wanneer het duel in het Abe Lenstra Stadion zal worden afgewerkt. Er wordt momenteel een nieuwe datum gezocht. Vermoedelijk worden alle afgelaste wedstrijden - de verwachting is dat er nog meerdere zullen volgen - midweeks ingehaald in de volgende week. 

Het duel tussen ADO Den Haag en PSV wordt ook zo goed als zeker afgelast, al is het nog wachten op een officiële bevestiging.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen