Willem II-Vitesse derde afgelaste duel in Eredivisie

4 augustus 2015, 14:20

We kunnen opnieuw een wedstrijd schrappen van het programma van de eerste speelronde in de Eredivisie. De seizoensopener van Willem II en Vitesse op zondag 9 augustus kan geen doorgang vinden. Dat is dinsdagmiddag officieel bevestigd door beide clubs.

Er moest vanwege de aangekondigde staking van de politie een streep worden gezet door het duel in het Koning Willem II stadion. De loco-burgemeester heeft de knoop, op advies van de lokale driehoek, doorgehakt. De politieacties maken het onverantwoord om de eredivisiewedstrijd door te laten gaan, wegens een gebrek aan veiligheid.

"Erg jammer dat de eerste wedstrijd van Willem II van dit seizoen niet door kan gaan", zegt loco-burgemeester Berend de Vries op de clubwebsite van Willem II. "We hopen dat de wedstrijd alsnog op korte termijn gespeeld kan worden."

In een eerder stadium werden PEC Zwolle-SC Cambuur (zaterdag) en sc Heerenveen-De Graafschap (vrijdag) al afgelast. Er lijken nog meer wedstrijden aan de beurt te komen, bijvoorbeeld het duel tussen ADO Den Haag en PSV (zaterdag). De afgelaste duels worden waarschijnlijk volgende week dinsdag of woensdag afgewerkt. Alleen de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht gaat in ieder geval door. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen