Meijers baart opzien: "Niet te veel verwachten van ADO"

4 augustus 2015, 17:58

In aanloop naar een nieuwe voetbalseizoen stellen spelers en trainers vaak ambitieuze doelen, maar dat geldt niet voor Aaron Meijers van ADO Den Haag. De linksback, die recent zijn contract nog met drie seizoenen verlengde, tempert de verwachtingen rondom de club uit de Hofstad.

Meijers vindt niet dat fans van ADO kunnen verwachten dat de club dit seizoen het linkerrijtje gaat halen. "Ik denk niet dat je te veel van ons moet verwachten", zegt de linksback tegen Omroep West. "Het is lastig om nu een reële doelstelling te noemen. Je weet nog niet wat er gaat gebeuren met de spitspositie. Op de open dag heb ik mensen horen zeggen dat wij in het linker rijtje gaan eindigden. Ik hoorde zelfs top acht. Dat is niet realistisch, denk ik."

De vice-aanvoerder van ADO hoopt wel stappen te maken met zijn team. "Ik denk dat wij het voetballend beter moeten doen dan vorig jaar", zegt Meijers. "Qua ranglijst moeten we naar plaats acht tot en met twaalf kijken, alles wat meer is, is mooi meegenomen."

De verdediger houdt de verrichtingen rondom spits Michiel Kramer op de transfermarkt nauwlettend in de gaten. Hij verwacht niet dat de aanvaller bij ADO blijft. "Ik ben bang van niet, maar je weet het nooit. Ik spreek hem wel eens en daarom ben ik bang van niet", besluit hij met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen