Jahanbakhsh voor vijf jaar AZ'er: "Heel bewuste keuze"

4 augustus 2015, 19:10   Bijgewerkt: 4 augustus 2015, 19:36

De transfer van Alireza Jahanbakhsh van NEC naar AZ heeft vanavond (dinsdag) zijn beslag gekregen. De Iraanse aanvaller heeft in het AFAS Stadion een contract voor vijf seizoenen ondertekend, nadat hij zijn medische keuring succesvol afsloot.

De 21-jarige buitenspeler is in Alkmaar de opvolger van de naar Watford vertrokken Steven Berghuis. "Met Alireza Jahanbakhsh hebben wij de rechterspitspositie opnieuw volledig ingevuld", reageert Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart op AZ.nl. "Dat was onze wens na het vertrek van Steven Berghuis. Alireza staat al lang op onze scoutingslijst. We hebben alleen moeten wachten op de mogelijkheden om te kunnen investeren. Heel fijn dat het nu is gelukt. We hebben de nummer één op onze lijst aangetrokken."

Jahanbakhsh werd afgelopen seizoen verkozen tot beste speler van de Jupiler League en zijn prestaties kwamen hem op de nodige interesse te staan. "Uit alle aanbiedingen die ik heb gehad heb ik heel bewust voor AZ gekozen. AZ is een grote club in Nederland. Ik heb een plan met mijn loopbaan, dus hier moest ik zijn. Ook heeft de trainer de naam om jonge talenten echt beter te maken. Hij heeft een goede relatie met zijn spelers. Dat is fijn, als jonge speler het vertrouwen krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen