Gudelj bekent schuld: "Had overtreding moeten maken"

4 augustus 2015, 23:02

Nemanja Gudelj leek de held van Ajax te worden, hij maakte als invaller de belangrijke 2-2 in de Champions League-wedstrijd tegen Rapid Wien. Amper twee minuten later was alles anders, want mede door een dekkingsfout van de Serviër kwamen de Oostenrijkers op 2-3.

"Na een ingooi kopte hun spits door, naar mijn man", zegt Gudelj over de 2-3, het beslissende doelpunt, tegen de verzamelde media. "Ik stond aan de verkeerde kant en hij kwam voor mij langs. Ik twijfelde even of ik een overtreding moest maken, maar besloot te vertrouwen op de verdediger die nog achter me stond. Achteraf een verkeerde beslissing, ik had die man gewoon moeten aanpakken en een overtreding moeten maken."

Gudelj baalt flink van de nederlaag. "Je wil graag de Champions League in, dat zit er niet meer in en dat is heel zuur. Maar we kunnen niet terug de tijd in. Of deze uitschakeling terecht is? Moeilijk te zeggen. In Wenen kwamen wij 2-0 voor en gaven we het na rust weg, hier was het andersom. Maar we hebben de goals in beide wedstrijden te makkelijk weggegeven, te kinderachtig. Achteraf hadden we andere keuzes moeten maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen