Robben weer fit: "Kan nog wel paar jaar doorgaan"

Ger
5 augustus 2015, 10:48

Arjen Robben is weer klaar om voor Bayern München in actie te komen. De aanvaller is vier maanden uit de roulatie geweest wegens blessureleed. De Groninger weet nog niet of hij woensdagavond meespeelt in een oefenwedstrijd tegen Real Madrid.

"Het gaat goed. Ik voel me lekker. Ik heb vorig seizoen de afsluiting gemist, dat was een teleurstelling. Ik ben nu weer lekker bezig geweest op het veld, dat geeft me veel plezier", aldus Robben op Radio 538. "Het meest frustrerende voor mij was dat vorig seizoen alles top liep. Ik was al twee jaar lang fit zonder blessures. Door een heel lullige overtreding kreeg ik een blessure en na een hele korte comeback ging die over in iets heel anders. Dat was wel pittig."

Robben kijkt uit naar het nieuwe seizoen, waarin het Nederlands elftal zich moet kwalificeren voor het EK. "We hebben nog vier wedstrijden in de poule te spelen, daarbij kunnen we niks laten liggen. Je moet er wel staan in de eerste wedstrijd." De vleugelspeler verwacht zijn oude niveau meerdere seizoenen te kunnen doortrekken. "Ik denk dat ik nog wel een paar jaar kan doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen