Kramer wacht af: "Clubs moeten eerst rondkomen"

Ger
5 augustus 2015, 13:15

Michiel Kramer zit deze transferperiode nog altijd in de wachtkamer. De spits van ADO Den Haag staat al geruime tijd in de belangstelling van Feyenoord, maar een akkoord laat vooralsnog op zich wachten. Kramer stelt dat hij zelf ook niet heeft gesproken met de Kuipbewoners.

De geboren Rotterdammer (26) zag eerder deze zomer een lucratieve overstap naar Abu Dhabi mislukken. Kramer hoopt dat het deze maand alsnog tot een transfer gaat komen. Feyenoord moet zijn nieuwe club worden, maar hij spreekt tegen dat er al een persoonlijk akkoord is bereikt. "De clubs moeten eerst rondkomen", legt Kramer uit tegenover Omroep West. "Pas dan ga ik met Feyenoord praten."

Volgens ADO-directeur Jan Willem Wigt lijkt een transfer nog niet aanstaande. Hij laat weten dat de Haagse club geen overeenstemming heeft met Feyenoord. "Er is op dit moment niks concreet. Ik heb de berichten ook gelezen, maar volgens mij moeten wij er eerst uitkomen met Feyenoord."

Beide clubs staan wel met elkaar in contact. Feyenoord komt voorlopig echter nog niet in de buurt van de transfersom die ADO wil ontvangen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen