Fer moet fraaie transfer na medische keuring vergeten

5 augustus 2015, 17:22

Een dikke tegenvaller voor Leroy Fer. De Nederlandse middenvelder stond op het punt om zijn transfer naar Sunderland af te ronden, maar deze is op het laatste moment afgeketst. De international van Oranje is niet door de medische keuring gekomen bij de club van manager Dick Advocaat.

"Door een blessure is Leroy zeker een aantal weken niet direct inzetbaar. Sunderland wil hier niet op wachten. Zodoende hervat Leroy zijn training bij QPR", zegt Wasserman, het bureau dat de belangen van Fer behartigt, in een statement.

Fer arriveerde dinsdag op Wearside, om het over de persoonlijke voorwaarden te hebben in zijn contract. Na een medische keuring zou hij zich definitief verbinden aan de Black Cats, maar de fysieke test had niet de gewenste uitkomst voor de 25-jarige oud-speler van Queens Park Rangers, Norwich City, FC Twente en Feyenoord. Zodoende heeft hij geen contract getekend, maar is hij teruggekeerd naar Queens Park Rangers.

Fer zou door het uit de Premier League gedegradeerde QPR verhuurd worden aan Sunderland. Een akkoord tussen beide clubs was al bereikt. De Nederlander is al de tweede speler die deze zomer niet door de medische keuring is gekomen bij Sunderland. Eerder was Nicolas Lombaerts hetzelfde lot toebedeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen