Fer en Advocaat balen van afketsen transfer: "Jammer"

5 augustus 2015, 18:07

Het leek zo mooi te zijn: Leroy Fer ploeggenoot van Patrick van Aanholt en Jeremain Lens bij het Sunderland van manager Dick Advocaat. De 25-jarige Nederlander kwam echter niet door de medische keuring heen bij de Premier League-club, waardoor de transfer afketste. De middenvelder baalt flink van deze situatie en dat geldt ook voor Advocaat.

"Leroy kampt op dit moment met een blessure. Ik ben geen dokter, dus houd het maar op: 'een blessure'", zegt zaakwaarnemer Rob Jansen tegen FOX Sports. "Daardoor is hij niet direct inzetbaar. Toen zei Sunderland: dan doen we het niet. Leroy baalt er enorm van. Hij gaat nu fit proberen te worden bij Queens Park Rangers", aldus Jansen.

"Erg jammer inderdaad", reageert Advocaat op de mislukte transfer. "Ik had Leroy er graag bij gehad", voegt de coach uit Den Haag toe. Nu de overstap van Fer niet doorgaat, vervolgt Sunderland de zoektocht naar een middenvelder. "Het klopt dat Yann M'Vila in beeld is voor die positie", aldus Advocaat. De Fransman waar hij het over heeft staat onder contract bij Rubin Kazan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen