Eindhoven haalt na Van Imschoot ook Koç uit België

5 augustus 2015, 19:27

In navolging van Tom van Imschoot heeft ook Anil Koç zich verbonden aan FC Eindhoven. De aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de Brabantse Jupiler League club, waar zijn naamgenoot Serhat Koç ook speelt. De aanwinst speelde eerder voor Standard Luik en Charlton Athletic.

"Bij Standard Luik was de kans op speelminuten komend seizoen erg klein", zegt Koc op de website van zijn nieuwe club. "Hier bij FC Eindhoven hoop  ik veel wedstrijden te spelen en ervaring op te doen. Uit de gesprekken blijkt veel vertrouwen vanuit de club naar mij toe. Op het veld wil ik het vertrouwen zo snel mogelijk terugbetalen. Ik wil het aankomende seizen met FC Eindhoven opnieuw een poging doen om te promoveren naar de Eredivisie''.

Technisch directeur Hans Smulders van Eindhoven heeft een goed gevoel bij de komst van Koc. "We zijn hartstikke blij met het contracteren van Anil Koç. Het is een groot talent met veel potentie waar we als FC Eindhoven trots op mogen zijn. Bij sommige spelers zie je aan bepaalde bewegingen al dat het een groot talent is, zo'n speler is Anil. Bij FC Eindhoven krijgt hij de juiste begeleiding om zich door te ontwikkelen. Vanaf volgende week is Anil Koç zeker speelgerechtigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen