Koeman kiest voor sterkste opstelling tegen Vitesse

5 augustus 2015, 19:35

Ondanks een 3-0 overwinning in het eerste deel van het tweeluik met Vitesse, gaat Southampton-manager Ronald Koeman geen risico's nemen in de uitwedstrijd tegen de Arnhemmers. De Nederlandse oefenmeester van The Saints heeft op de persconferentie aangegeven dat hij met de sterkste elf namen zal aantreden in de Gelredome.

Koeman benadert de wedstrijd tegen Vitesse ondanks de riante uitgangspositie als alle andere wedstrijden. "We pakken het normaal aan. We spelen om te winnen, willen domineren en druk zetten. We weten dat ze goed kunnen voetballen en moeten dat dus voorkomen, door compact en agressief te spelen", aldus de Nederlandse coach.

In het verleden stond Koeman twee jaar lang als trainer het aan het roer bij Vitesse. "Ik ken deze plek goed, Vitesse was mijn eerste club als hoofdtrainer", aldus de manager van Southampton. "Het is mooi om terug te zijn. De sfeer in het stadion is altijd prettig. Het veld ligt er ook goed bij", aldus Koeman.

Bij de Premier League-club ontbreekt Jordy Clasie, hij is nog niet volledig wedstrijdfit. Shane Long en Ryan Bertrand zijn er ook niet bij. Zomeraanwinst Steven Caulker kan wel spelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen