Celtic door naar play-offs CL, Havenaar klaar met HJK

5 augustus 2015, 20:26

Celtic is door naar de play-offs van de Champions League. De regerend kampioen van Schotland speelde woensdagavond doelpuntloos gelijk bij FK Karabakh. Vanwege een 1-0 overwinning in eigen huis was dat genoeg om door te gaan.

Celtic is niet alleen door naar de play-offs van de CL, de Schotten hebben zich ook minimaal verzekerd van deelname aan de groepfase van de Europa League. Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd bij The Bhoys, Nadir Çiftçi deed 67 minuten mee. Celtic wist vrij eenvoudig stand te houden tegen de Azerbeidzjaanse tegenstander.

HJK Helsinki, de club waar Mike Havenaar onder contract staat, werd eerder op de avond al uitgeschakeld. Na een doelpuntloze remise in Finland, ging HJK op visite bij Astana met 4-3 ten onder. De Finnen hebben het volledig weggegeven, aangezien ze met 0-2 voor stonden in Kazachstan.

Nu Havenaar uitgeschakeld is in de CL-voorronde, zal hij wellicht met ADO Den Haag onderhandelen over een terugkeer in Nederland. De Hagenaars zijn al een tijdje geïnteresseerd in de voormalig spits van Vitesse, die tot 31 augustus onder contract staat bij HJK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen