Luijckx schlemiel bij Videoton, CSKA en Basel door

5 augustus 2015, 22:10

Het was woensdagavond niet de avond van Kees Luijckx. De Nederlandse verdediger kreeg een rode kaart tegen BATE Borisov in de derde voorronde van de Champions League en leidde daarmee een fatale 1-0 nederlaag in. Niet zijn Hongaarse werkgever, maar zijn Wit-Russische opponent gaat de play-offs van de Champions League in. Het heenduel was namelijk 1-1 geworden.

CSKA Moskou plaatste zich ook voor de CL-play-offs. Daar zag het aanvankelijk niet naar uit, omdat de Russen met 2-0 achter stonden bij Sparta Praag en het eerste duel in 2-2 geëindigd was. Onder aanvoering van oud-VVV'er Ahmed Musa, die tweemaal trefzeker was, wisten de Moskovieten echter nog met 2-3 te winnen. Alan Dzagoev maakte, na een rode kaart voor Marek Matejovsky, de beslissende treffer.

Zonder de van Feyenoord overgekomen Jean-Paul Boëtius op het wedstrijdformulier ging FC Basel ook door naar de play-offs. De Zwitsers wonnen uit al met 1-3 bij Lech Poznan en wisten de return dankzij een late treffer van Birkir Bjarnason met 1-0 te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen