Maher aast op Oranje: "Bij PSV kom je sowieso in beeld"

Ger
6 augustus 2015, 09:08

Adam Maher heeft de overtuiging dat hij weer een plek in de selectie van Oranje kan afdwingen. De middenvelder van PSV werkte bijna twee jaar geleden zijn laatste interland af, maar deze voetbaljaargang wil hij zich in de kijker spelen bij bondscoach Danny Blind.

Maher beleefde een moeizaam debuutjaar in het Philips Stadion, maar afgelopen seizoen veroverde hij met de Eindhovense club de landstitel. "Dat eerste jaar is voor mij heel erg leerzaam geweest. Ik weet heel goed wat er fout is gegaan, daar heb ik mijn conclusies uit getrokken", zegt Maher in Voetbal International. "Ik wil met PSV weer kampioen worden, dat is het mooiste dat je kunt meemaken. In dat proces wil ik een grote rol spelen, wie weet dat ik dan ook weer in beeld kom bij het Nederlands elftal."

"Als je presteert, zeker bij een topclub als PSV, kom je sowieso in beeld. En ik wil terug in Oranje. Daarom heb ik destijds niet voor Marokko maar voor Nederland gekozen", vervolgt Maher. "Als ik eenmaal terugkeer in Oranje, dan ga ik niet meer weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen