MVV geeft Rajcomar kans: "Hij is tijdje uit beeld geweest"

6 augustus 2015, 13:16

Een oude bekende draagt komend seizoen weer het shirt van MVV. Aanvaller Prince Rajcomar, voormalig jeugdinternational, gaat op amateurbasis aan de slag in Maastricht. Hij speelde in het seizoen 2011/2012 ook al in de Geusselt en was toen goed voor zestien doelpunten in 33 wedstrijden.

De 30-jarige Rajcomar heeft een waslijst aan clubs op zijn cv staan. Zo droeg hij in het verleden de shirts van FC Utrecht, FC Den Bosch, het Hongaarse ZTE FC, Fortuna Sittard en VVV Venlo. Bij MVV krijgt hij de kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, zegt coach Ron Elsen. "Hij is een tijdje uit beeld geweest, maar hij heeft bij ons aangegeven dat hij MVV Maastricht én haar supporters ervan wil overtuigen dat hij een belangrijke rol kan vervullen voor de club. Wij geven hem graag de ruimte om die kans met twee handen aan te grijpen."

Naast Rajcomar komt ook verdediger Steven Pereira (21) op amateurbasis naar MVV, hij stond de afgelopen twee jaar onder contract bij PEC Zwolle. "Steven heeft bij PEC Zwolle laten zien dat hij over de bagage beschikt die benodigd is om te slagen in het betaalde voetbal. Bij MVV Maastricht moet hij de stap zetten naar volwassenheid en zijn kans pakken om vaste waarde te worden in de Jupiler League", benadrukt Elsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen