Bosz: "Goede spel was onze eigen verdienste"

6 augustus 2015, 22:19

Vitesse verloor over twee wedstrijden met 0-5 van Southampton in de derde voorronde van de Europa League, desondanks is coach Peter Bosz tevreden over het spel van zijn ploeg in de return.

"Ik kan heel slecht tegen mijn verlies. Wel heb ik er soms vrede mee, als een tegenstander veel beter is, zoals vorige week in de uitwedstrijd. Toen voelde je dat Southampton meer kwaliteit heeft en volwassener is, maar dat heb ik vandaag eerlijk gezegd niet gezien of gemerkt", zei Bosz na de 0-2 nederlaag in de eigen Gelredome bij FOX Sports. Van gemakzucht bij Southampton wilde hij niets weten. "Nee, het was onze eigen verdienste. Dat weet ik zeker. Ik heb zelf ook gevoetbald en zij willen dit echt niet zomaar laten lopen."

"Vorige week kwamen we te weinig aan voetballen toe, speelden we te snel de lange bal en hadden we te weinig durf. Daar hebben we goed naar gekeken en ook op getraind", vervolgde Bosz. "We zijn ook nog stappen aan het maken, zijn pas net bezig. Maar vandaag hebben we weer iets van het Vitesse-spel kunnen zien. De snelle 0-1 was heel frustrerend, maar dan kan je je kop laten hangen of gaan voetballen. Wij hebben dat laatste gedaan. Wij hebben Southampton bij vlagen onder druk gezet, waardoor zij niet aan hun goede spel zijn toegekomen. We hebben zelf aardig gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen