Van Gaal kan tegen Lazio of AS Monaco loten

7 augustus 2015, 09:41

Vanaf 12.00 uur wordt door de UEFA geloot voor de laatste voorronde van de Champions League. Door de uitschakeling van Ajax zijn er geen Nederlandse clubs actief in deze play-off, maar teams met een Nederlands tintje zijn er nog voldoende. Onder meer Manchester United, de ploeg van Louis van Gaal.

Als nummer vier van de Premier League moet Manchester United deze laatste voorronde zien te overleven om de lucratieve groepsfase van de Champions League te halen. Het is geplaatst bij de loting, maar dat betekent niet automatisch dat het aan een zwakke tegenstander gekoppeld wordt. Zo behoort onder meer AS Monaco, vorig seizoen kwartfinalist, tot de mogelijke opponenten. Ook Lazio, met de Nederlanders Stefan de Vrij, Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna, kan als tegenstander uit de koker komen. De andere drie mogelijke tegenstanders van Manchester United zijn CSKA Moskou, Club Brugge en Rapid Wien.

Manchester United maakt deel uit van de 'League route', met teams die geen landskampioen zijn. Bij de kampioenen doen onder meer Celtic en FC Basel een gooi naar een plek in het hoofdtoernooi.

Champions route

Geplaatst: FC Basel, Celtic, APOEL, BATE Borisov, Dinamo Zagreb

Ongeplaatst: Maccabi Tel-Aviv, Partizan, Malmö, Skënderbeu, Astana

League route

Geplaatst: Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen, Shakhtar Donetsk, Sporting CP

Ongeplaatst: CSKA Moskva, Lazio, Club Brugge, AS Monaco, Rapid Wien

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen