Man United tegen Club Brugge, Lazio treft Leverkusen

7 augustus 2015, 12:21

Manchester United moet een plek in het hoofdtoernooi van de Champions League veilig zien te stellen in België. De ploeg van manager Louis van Gaal werd bij de loting voor de play-offs gekoppeld aan Club Brugge, de nummer twee van de Jupiler Pro League. Lazio treft het Duitse Bayer Leverkusen.

Manchester United speelt eerst thuis tegen Club Brugge, op 18 of 19 augustus. Een week later is de return in België. Bij Club Brugge spelen onder meer de Nederlanders Ruud Vormer en Stefano Denswil, ze treffen landgenoten Memphis Depay en Daley Blind aan de andere kant van de middenlijn bij de aftrap.

Het eveneens oranje getinte Lazio trof het niet bij de loting, het werd gekoppeld aan het sterke Bayer Leverkusen. Bij Lazio spelen vier Nederlanders: Stefan de Vrij, Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna. Rapid Wien, verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax, strijdt met Shaktar Donetsk om een plek in het hoofdtoernooi van de CL. Virgil van Dijk moet het met Celtic opnemen tegen Malmö FF, de kampioen van Zweden. FC Basel, de nieuwe club van Jean-Paul Boëtius, staat tegenover Maccabi Tel Aviv uit Israël.

Loting play-offs Champions League

Astana- APOEL

Skënderbeu- Dinamo Zagreb

Celtic- Malmö

Basel- Maccabi Tel-Aviv

BATE- Partizan

Lazio- Leverkusen

Manchester United- Club Brugge

Sporting- CSKA Moskou

Rapid Wien- Shaktar Donetsk

Valencia- AS Monaco

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen