Heerenveen lijkt spits Te Vrede snel te presenteren

7 augustus 2015, 13:00

Mitchell Te Vrede gaat Feyenoord verlaten voor sc Heerenveen. Diverse media brengen vrijdag naar buiten dat alleen een teleurstellende medische keuring de overstap van de 24-jarige aanvaller naar Friesland nog in de weg kan staan. Hij lijkt zodoende snel gepresenteerd te worden in het Abe Lenstra Stadion.

Te Vrede loopt al een tijdje met een gebrek aan perspectief rond in De Kuip, waar hij Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards voor zich moet dulden in de hiërarchie. De spits kende vorig seizoen een prima start, maar kwam daarna niet echt meer aan bod in De Kuip. Naar verluidt waren ook PEC Zwolle en NAC Breda interesse, maar hij heeft dus voor Heerenveen gekozen. Hij gaat daar een tweejarig contract tekenen, met een optie voor nog een seizoen.

Sinds 2012 stond Te Vrede op de loonlijst bij Feyenoord. In 35 competitiewedstrijden wist hij elf maal het net te vinden. In Europees verband liep hij drie uit zes bij de Rotterdammers. Zijn nieuwe werkgever Heerenveen wist donderdag al de Sloveen Luka Zahovic vast te leggen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen