Vitesse-fans fluiten Achenteh uit: "Dat verdient hij niet"

7 augustus 2015, 14:26

Rochdi Achenteh staat er niet al te best op bij een deel van de Vitesse-aanhang. De linksback kwam in de Europa League-wedstrijd tegen Southampton als invaller in de ploeg en dat was voor een groep Arnhemse fans reden om hun ongenoegen te laten blijken. Achenteh werd uitgefloten, iets dat coach Peter Bosz betreurt.

"Ik vond dat jammer en teleurstellend", reageert Bosz bij Omroep Gelderland. "Dat verdient hij niet. Het is een jongen met een enorme geldingsdrang. Hij wil het zo goed doen dat hij vaak gaat forceren. Maar nogmaals, hij moet juist sober spelen. Maar Rochdi is een geweldig ventje, een sociale jongen die altijd hard werkt."

Bosz passeerde Achenteh voor de wedstrijd tegen Southampton, maar vond de linksback goed invallen. "Ik vond dat hij het uitstekend heeft gedaan. Agressief in de duels, sober. Zo wil ik dat hij speelt." Of hij in de competitiewedstrijd tegen Willem II terugkeert in de basis, weet Bosz nog niet. "Dat gaan we nog bekijken. We trainen ook zaterdag nog. Ik vind ook dat hij niet goed speelde. Daarom heb ik hem ook niet opgesteld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen