Kuyt: "Ik doe FC Utrecht met alle liefde pijn"

Ger
7 augustus 2015, 16:30

De van Fenerbahçe overgestapte Dirk Kuyt maakt zaterdagavond zijn rentree in de Eredivisie. De 35-jarige aanvaller speelt dan met Feyenoord voor eigen publiek uitgerekend tegen FC Utrecht, de club waar hij zijn doorbraak beleefde.

"Natuurlijk is het nog specialer dat ik tegen de club speel waar ik vijf jaar met heel veel plezier heb gespeeld. Toch wil ik ze met alle liefde pijn doen. Daar hebben we in de voorbereiding keihard naar toe gewerkt", zegt Kuyt tegen RTV Rijnmond. "Ik heb er alle vertrouwen in. We hebben een goed elftal. Er komt ook er nog wat bij, zoals Eljero Elia deze week bijvoorbeeld."

De nederlagen in de oefenduels met VVV Venlo, Southampton en Olympiakos zeggen de routinier niet veel. "Ik denk dat we tegen sterke elftallen hebben gespeeld en we zijn niet tevreden over de resultaten van de laatste twee wedstrijden. Maar het is allemaal moeilijk te peilen. Mijn oude club Fenerbahçe kende een hele goede voorbereiding, maar ging er in de eerste de beste officiële wedstrijd met 3-0 af."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen