Juventus klopt De Vrij en Kishna in duel om Super Cup

Ger
8 augustus 2015, 16:00   Bijgewerkt: 8 augustus 2015, 16:13

Juventus heeft de eerste prijs van het nieuwe seizoen al binnen. De kampioen van de Serie A veroverde in Shanghai ten koste van Lazio de Supercoppa Italiana. De equipe uit Turijn besliste de wedstrijd met twee doelpunten in het laatste half uur.

Mario Mandzukic bewees zijn waarde door in zijn officiële debuut voor Juventus de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. De van Atlético Madrid afkomstige aanvaller liet Federico Marchetti in de 69ste minuut kansloos met een harde kopbal. Niet veel later verdubbelde invaller Paolo Dybala de marge na een pass van Paul Pogba. Juventus speelde zonder de vertrokken Arturo Vidal (Bayern München), Andrea Pirlo (New York City FC) en Carlos Tévez (Boca Juniors).

Bij verliezend bekerfinalist Lazio had Stefan de Vrij een basisplaats in de verdediging. Wesley Hoedt en Ricardo Kishna begonnen op de bank. Laatstgenoemde viel na 75 minuten nog wel in. Edson Braafheid zat niet bij de selectie. De krachtmeting werd wegens commerciële redenen buiten Italië afgewerkt. Het veld in het Shanghai Stadium was echter van een bedroevende kwaliteit, waardoor goed voetballen vrijwel onmogelijk was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen