Begeerde Haller weer in spotlights: "Focus me op veld"

9 augustus 2015, 12:27

Hij was in de tweede helft van het vorige seizoen de grote man bij FC Utrecht en maakte zaterdagavond in de eerste wedstrijd van het seizoen, het met 3-2 verloren uitduel met Feyenoord, meteen weer twee doelpunten: Sébastien Haller. De spits van de Domstedelingen stond al in de belangstelling van buitenlandse clubs en wist zijn marktwaarde dus weer op te schroeven in De Kuip.

Er doen geruchten de ronde over interesse van het Brentford van trainer Marinus Dijkhuizen, dat naar verluidt 6 miljoen euro op de boomlange Fransman geboden heeft. "Maar ik heb geen zin om over geruchten te praten, ik focus me volledig op het veld", sprak Haller na de wedstrijd tegen Feyenoord tegen het ANP. "Ik ben speler van FC Utrecht en wil hier zoveel mogelijk doelpunten maken."

De 21-jarige Haller weet zelf ook dat zijn prestaties bij Utrecht niet onopgemerkt zijn gebleven bij diverse buitenlandse clubs. "Maar ik wil niet denken aan zulke dingen, dat laat ik aan anderen over. Als je je als voetballer laat afleiden door alle geruchten die er zijn, wordt het heel moeilijk. Het gaat om de focus. Ik moet gewoon mijn werk doen op het veld: het team helpen en zoveel mogelijk scoren. Dan komt de rest vanzelf", besluit de Fransman.

Brentford-manager Dijkhuizen stelde zondagochtend bij FOX Sports dat het halen van Haller een 'lastig verhaal' zal worden. "Als ik hoor wat zijn vraagprijs is, denk ik niet dat we het moeten doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen