Jammerlijke start voor Arsenal in Premier League

9 augustus 2015, 16:24

Arsenal heeft het nieuwe Premier League-seizoen zeer teleurstellend afgetrapt. De Londense formatie ging in het eigen Emirates Stadium met 0-2 onderuit tegen stadgenoot West Ham United. Een doelpunt in de eerste helft en een treffer in het tweede bedrijf deden de ploeg van manager Arsene Wenger de das om.

Arsenal begon met grote ambities aan het nieuwe seizoen. In de voorbereiding op deze voetbaljaargang pakten The Gunners de vriendschappelijke Emirates Cup en de Community Shield, waardoor de nummer drie van vorig seizoen klaar voor de competitie leek te zijn. Het tegendeel was waar. In de stadsderby tegen West Ham moesten de root-witten het onderspit delven.

Vlak voor rust wist het defensief sterke West Ham een flinke mentale tik uit te delen aan Arsenal. Cheikhou Kouyaté knikte raak en kreeg het stadion van de thuisploeg zodoende stil. In de tweede helft ging Arsenal op jacht naar de gelijkmaker, maar wist Mauro Zárate met een fraai afstandsschot de score uit te breiden. De 0-2 zege van West Ham kwam daarna niet meer in gevaar.

Arsenal beleefde zodoende een valse start in de Premier League. Volgende week kan tegen Crystal Palace (uit) orde op zaken worden gesteld. Een week later is het Arsenal-Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen