Sneijder pakt prijs: "Kunnen mooie dingen gebeuren"

10 augustus 2015, 09:14

Wesley Sneijder kon zaterdagavond, na een 1-0 overwinning op Bursaspor in de strijd om de Turkse Supercup, voor de twintigste keer in zijn carrière een officiële prijs omhoog liften. De spelmaker van Galatasaray hoopt dat het een voorbode zal zijn van de rest van het seizoen.

"Wat een fantastische start van het seizoen", zegt Sneijder met een glimlach van oor tot oor in De Telegraaf. "De Supercup wordt wel eens als 'onbelangrijk' bestempeld. Maar niet door mij. Ik vind dat je elke prijs moet pakken die je pakken kan. Aan het einde van je carrière gaat het er toch om wat er allemaal op je cv staat", stelt de middenvelder. "Daarnaast is dit Turkije, wordt de Supercup hier als een hoofdprijs gezien en was de wedstrijd ook belangrijk om te kijken waar we stonden."

Sneijder vindt dat Galatasaray er wel aardig voor staat. "Natuurlijk kan het allemaal nog beter. Maar we staan aan de vooravond van het seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat er weer mooie dingen kunnen gebeuren", aldus de Nederlander, die weet dat het Fenerbahçe van Robin van Persie de grootste titelconcurrent is. "Maar Gala-Fener is meer dan Sneijder tegen Van Persie, want daarmee zouden we heel veel goede spelers tekort doen. Maar het is altijd leuk om Nederlanders tegen te komen in de Süper Lig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen