'Utrecht wil negen miljoen euro opstrijken voor Haller'

10 augustus 2015, 10:51

Sébastien Haller zal deze zomer alleen bij FC Utrecht vertrekken als een club de hoofdprijs voor de boomlange Fransman wil betalen. De Domstedelingen willen de goaltjesdief pas voor een bedrag van ongeveer negen miljoen euro van de hand doen. Dat meldt De Telegraaf.

Brentford-manager Marinus Dijkhuizen is zeer gecharmeerd van de Utrecht-spits, maar stelde zondagochtend bij FOX Sports dat het halen van Haller een 'lastig verhaal' zal worden. "Als ik hoor wat zijn vraagprijs is, denk ik niet dat we het moeten doen", aldus de Nederlandse coach, wiens huidige spits op weg is naar Hull City.

Er zou een bod van zes miljoen euro zijn neergelegd bij Utrecht, dat Haller voor 750.000 euro overnam van AJ Auxerre. De begeerde Fransman maakte in het eerste duel van het seizoen (3-2 verlies bij Feyenoord) meteen twee doelpunten. Over een vertrek uit Utrecht wilde hij het na de wedstrijd in De Kuip niet hebben. "Ik heb geen zin om over geruchten te praten, ik focus me volledig op het veld. Ik ben speler van FC Utrecht en wil hier zoveel mogelijk doelpunten maken", zei de spits tegen het ANP.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen