'Man City biedt ruim 66 miljoen euro op De Bruyne'

10 augustus 2015, 15:54

Er doen al een tijdje geruchten de ronde over de mogelijke overstap Kevin De Bruyne naar Manchester City en deze worden steeds hardnekkiger. Sky Sports claimt maandag namelijk dat de Engelse topclub een bod van maar liefst 47 miljoen pond (66,6 miljoen euro) heeft uitgebracht op de Belgische vleugelaanvaller van VfL Wolfsburg.

De Bruyne ging eerder in zijn carrière voor een avontuur bij Chelsea, maar kon toen geen doorbraak forceren in de Premier League. De Rode Duivel maakte in 2014 de overstap naar Wolfsburg en speelde daar de pannen van het dak. Dankzij zijn sterke optredens werd de ploeggenoot van Bas Dost afgelopen seizoen zelfs verkozen tot speler van het jaar in de Bundesliga.

De 24-jarige De Bruyne lijkt beloond te worden met een megatransfer, maar zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster stelt dat er in elk geval nog geen sprake is van een akkoord. "Dat is aan de clubs, wij gaan daar niet over. Er is op dit moment geen medische keuring gepland. Bovendien is Kevin gelukkig bij Wolfsburg", aldus de belangenbehartiger van de flankspeler.

Manchester City betaalde eerder een soortgelijk bedrag, ruim 65 miljoen euro, om de komst van Raheem Sterling (Liverpool) te realiseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen