Luis Enrique: "Krijgen zware dobber aan Sevilla"

10 augustus 2015, 22:18

FC Barcelona hoopt haar vierde prijs van het jaar te pakken. De Catalaanse club won in 2015 al de landstitel, Copa del Rey en de Champions League en strijdt dinsdag in de Georgische hoofdstad Tbilisi met Europa League-winnaar Sevilla FC om de Europese Supercup.

"Alle competities zijn moeilijk en na de wedstrijd zullen we een blik werpen op ons spel, maar voor nu richten wij ons op het winnen van het duel", zegt Barça-coach Luis Enrique op de clubwebsite. "We staan te popelen om aan de partij te beginnen en we weten dat we goed moeten spelen om te winnen. Het doel is om te blijven genieten van wat we aan het doen zijn en dat gepaard te laten gaan met prijzen. We zijn in goede vorm om de strijd aan te gaan."

Over tegenstander Sevilla, zegt Enrique: "Ondanks alle veranderingen deze zomer bij Sevilla, zullen wij tegenover een team staan dat net zo sterk is als vorig seizoen. Ik maak me niet druk over de favorietenrol. Het belangrijkste is om op het veld te laten zien dat je beter bent dan de tegenstander. Het zal een zware dobber worden om Sevilla te verslaan. Dat je spelers mist, is inherent aan de voetballerij. Beide teams missen spelers en daar moeten we mee leven."

FC Barcelona kan tegen Sevilla vanwege ziekte niet beschikken over aanvaller Neymar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen