Manchester City overtuigt gelijk in eerste competitieduel

10 augustus 2015, 22:50

Manchester City heeft in de eerste speelronde van het nieuwe Premier League-seizoen gelijk een overtuigend optreden neergezet. De ploeg van manager Manuel Pellegrini zegevierde maandag op The Hawthorns met 0-3 over West Bromwich Albion. Yaya Touré was met twee goals de grote man, ook Vincent Kompany kwam op het scoreformulier.

Manchester City zat direct na het eerste fluitsignaal goed in de wedstrijd en had slechts negen minuten nodig om dat in de score uit te drukken. Daar kwam wel enig fortuin bij kijken. Yaya Touré nam het doel van West Brom vanaf de rand van het penaltygebied onder vuur en zijn inzet werd onderweg twee keer van richting veranderd, waardoor West Brom-keeper Glyn Oliver Myhill volslagen kansloos was.

Een kwartier later had Touré opnieuw succes vanaf de rand van de 'zestien'. Ditmaal schoot de Ivoriaan de bal op aangeven van voormalig Vitesse-speler Wilfried Bony prachtig binnen. Manchester City bleef daarna de baas op The Hawthorns, al viel de 0-3 pas na een uur spelen. Vincent Kompany kopte, vanuit een moeilijke hoek, raak uit een corner van David Silva.

Manchester City krijgt komende zondag in het Etihad Stadium bezoek van kampioen Chelsea. De Londenaren begonnen afgelopen zaterdag met een 2-2 gelijkspel tegen Swansea City aan hun seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen