Cocu kiest voor Brenet links achterin, Poulsen reserve

11 augustus 2015, 17:40

Een kleine verrassing in de basisformatie van PSV voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen: niet Simon Poulsen, maar Joshua Brenet is uit bij ADO Den Haag de linksback van de landskampioen. Hij krijgt van coach Phillip Cocu de voorkeur boven de Deen. Jetro Willems, de vaste linksback, is geblesseerd.

Cocu heeft zijn team op drie plaatsen gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, anderhalve week geleden. Naast Brenet komen ook Andrés Guardado en Maxime Lestienne in de ploeg, hierdoor moeten Jorrit Hendrix en Jürgen Locadia op de bank plaatsnemen in Den Haag. Bij ADO starten de nieuwe vleugelspelers Ruben Schaken en Eduoard Duplan, de nieuwe spits Mike Havenaar is er nog niet bij. Hierdoor krijgt Giovanni Korte, overgekomen van FC Dordrecht, een kans in de punt van de aanval.

De competitiewedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag begint dinsdag om 18.30 uur. Opvallend genoeg eindigde PSV het vorige seizoen ook in het Kyocera Stadion, de Eindhovenaren wonnen toen nipt met 2-3.

Opstellingen

ADO Den Haag: Hansen; Malone, Zuiverloon, Wormgoor, Meijers; Kristensen, Alberg, Bakker; Schaken, Korte en Duplan

PSV: Zoet; Brenet, Isimat, Bruma, Arias; Maher, Guardado, Pröpper; Lestienne, De Jong, Narsingh

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen