De Jong over goal Hansen: "Kans is 0,001 procent"

11 augustus 2015, 22:17

Op bizarre wijze liep PSV in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen puntenverlies aan. Tegen ADO Den Haag stond de landskampioen tot diep in blessuretijd met 2-1 voor, maar keeper Martin Hansen zorgde er met een fenomenaal doelpunt voor dat de thuisploeg toch nog een puntje pakte.

"Een mooi doelpunt", zegt PSV-spits Luuk de Jong bij Metro over de treffer van Hansen. "Maar de kans dat zoiets gebeurt is 0,001 procent." Hansen werkte de bal met zijn hak binnen. "Die vrije trap werd niet eens goed genomen: Hansen wordt aan de binnenkant gedekt waardoor de bal achter hem komt en hij de bal alleen maar op die manier kon nemen zoals hij dat deed. Een echt spitsendoelpunt en dat heb ik hem ook gezegd."

Jeffrey Bruma, teamgenoot van De Jong, weet niet wat er precies fout ging bij de goal van Hansen. "Het was ontzettend druk in de zestien. Wie moest wie dekken?", vraagt hij zich af. Voor hem kwam de gelijkmaker niet helemaal uit de lucht vallen. "We riepen het over onszelf af door te willen blijven voetballen. Je hoeft er niet altijd voetballend uit te komen, soms moet je die bal de tribune inrosssen, slimmer zijn. Daar hebben meer Nederlandse ploegen last van en dat moet er snel uit. Zeker als we straks in de Champions League spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen