Te Vrede scoort bij debuut: "Echt een droomscenario"

11 augustus 2015, 23:46

Hij is pas een aantal dagen speler van sc Heerenveen, maar Mitchell te Vrede stond dinsdag al in de basis in de wedstrijd tegen De Graafschap. De van Feyenoord overgekomen spits stelde zijn coach Dwight Lodeweges niet teleur en pikte meteen zijn doelpuntje mee. Heerenveen won het duel, voor eigen publiek, met 3-1.

"Dit is echt een wereldscenario: debuteren en meteen scoren", citeert het ANP de spits na zijn succesvolle eerste optreden in Friese dienst. "Van tevoren had de wedstrijd al tien keer in mijn hoofd gespeeld. Als dit er dan uit komt dan is dat echt een droomscenario." Toch was hij ook kritisch op zichzelf: "Dit geeft als spits een heerlijk gevoel, maar ik had wel meer mogen scoren gezien de kansen die ik kreeg", zei hij bij FOX Sports.

Te Vrede voelt zich thuis bij sc Heerenveen, al blijkt de Friese taal nog lastig. "Ik voel het vertrouwen en ben daarnaast heel goed opgevangen door de jongens en de supporters. Het publiek scandeerde al mijn naam. Het Friese volkslied moet ik nog oefenen. Vooral de uitspraak is moeilijk, maar het komt vast goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen